Management & orkestrering

Produkt- och tjänsteföretag, stora som små, är just nu i full färd att migrera till en virtualiserad miljö. Gammalt och nytt ska under en övergångsperiod samexistera. Att då leverera och övervaka End-to-End (E2E) tjänster i en blandad fysisk och virtualiserad miljö kräver nya angreppsätt samt mycket god förståelse för integrationsfrågor samt djup domänkunskap. Data Ductus…

Details

Systemutveckling & integration

Systemutveckling och integration har varit Data Ductus kärnverksamhet sedan bolaget startade. Vi har jobbat med både småföretag och multinationella utrustningsleverantörer, med allt från kravinsamling till nyckelfärdiga projekt. Data Ductus erbjuder mjukvaruutveckling, projektledning, systemdesign och integrationsexpertis inom ett brett spektrum av tekniker.

Details

M2M

Maskin-till-maskin är den teknik som används för att olika typer av enheter ska kunna kommunicera med varandra. Detta öppnar upp för en helt ny värld av spännande möjligheter. Vårt senaste projekt på detta område är inom ”smarta hem” som gör det möjligt att använda våra hem mer effektivt och spara energi.

Details

Infrastruktur

Ductus har etablerat en kvalitetssäkrad hosting service samt ett service desk-koncept för att kunna erbjuda en komplett eftermarknadslösning till våra kunder. Vi har spetskompetens inom virtualisering (t.ex. VMware, EMC och Citrix) för att ge bästa möjliga Network Management-lösning.

Details