Management & orkestrering

Produkt- och tjänsteföretag, stora som små, är just nu i full färd att migrera till en virtualiserad miljö. Gammalt och nytt ska under en övergångsperiod samexistera. Att då leverera och övervaka End-to-End (E2E) tjänster i en blandad fysisk och virtualiserad miljö kräver nya angreppsätt samt mycket god förståelse för integrationsfrågor samt djup domänkunskap. Data Ductus har lång och gedigen erfarenhet av blandande nätverkskonfigurationer och vet hur man tar sig till en virtualiserad, molnbaserad miljö oavsett bakomliggande teknologier.

Detaljer

Systemutveckling & integration

Systemutveckling och integration har varit Data Ductus kärnverksamhet sedan bolaget startade. Vi har jobbat med både småföretag och multinationella utrustningsleverantörer, med allt från kravinsamling till nyckelfärdiga projekt. Data Ductus erbjuder mjukvaruutveckling, projektledning, systemdesign och integrationsexpertis inom ett brett spektrum av tekniker.

Detaljer

M2M

Maskin-till-maskin är den teknik som används för att olika typer av enheter ska kunna kommunicera med varandra. Detta öppnar upp för en helt ny värld av spännande möjligheter. Vårt senaste projekt på detta område är inom ”smarta hem” som gör det möjligt att använda våra hem mer effektivt och spara energi.

Detaljer

Mobila & webbaserade lösningar

Ductus har en lång historia av avancerade mobila lösningar inom Telekom och IT. Vi är certifierade utvecklingspartner för iPhone, Android och Windows-telefoner.

Detaljer

 

Infrastruktur

Ductus har etablerat en kvalitetssäkrad hosting service samt ett service desk-koncept för att kunna erbjuda en komplett eftermarknadslösning till våra kunder. Vi har spetskompetens inom virtualisering (t.ex. VMware, EMC och Citrix) för att ge bästa möjliga Network Management-lösning.

Detaljer

  • Vi brinner för det vi gör.

  • Vi är flexibla.

  • Vi bygger långsiktiga relationer.

  • ”Vi sätter kundnyttan i fokus.

Kontakta oss