Ductus har etablerat en kvalitetssäkrad hosting service samt ett servicedesk-koncept för att kunna erbjuda en komplett eftermarknadslösning till våra kunder. Vi har spetskompetens inom virtualisering (t.ex. VMware, EMC och Citrix) för att ge bästa möjliga Network Management lösning.

Oavsett om du behöver hjälp med att drifta ditt nätverk eller behöver en servicedesk som tar hand om dina kunder så kan du vända dig till Data Ductus.

HOSTINGTJÄNSTER
Data Ductus har många års erfarenhet av traditionella IT-tjänster och är nu väl rustade för att ta våra kunder till en mjukvarudefinierad datacenterlösning. Vi vet hur man planerar och distribuera fysiska nätverk både utomhus och inomhus samt kan det mesta om virtuella system. Vi erbjuder flexibla och skalbara lösningar med den högsta nivån av säkerhet om så behövs och kan ordna datalagring i ditt eget privata moln (Sverige).

Vårt samarbete med VMware ger oss en stor möjlighet att hjälpa till med tjänster kring deras starka och välkända portfölj.

SERVICEDESK
Dina kunder förväntar sig en supportorganisation med hög kompetensnivå som kan ge snabb feedback. Data Ductus kan integrera alla dina relevanta system för bästa ärendehantering och även tillhandahålla servicedesk-personal som företrädesvis är integrerad i ditt företag. En servicedesk kan vara kostnadseffektiv, kompetent och väl förberedd om den samexisterar eller finns nära kompetensen i ditt företag.

PROFESSIONELLA TJÄNSTER
Behöver du en second opinion på din infrastruktur? Det kan gälla säkerhet, prestanda eller övervakning? Vi utför granskningar och revisioner för att hjälpa dig att hitta flaskhalsar eller sårbarheter.